2014-01-06 22:37:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne fojtsa ma magába az örömét

Napi horoszkóp január 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valaki számon kérheti ma önt, de mivel saját maga sem tud szembenézni a cselekedeteivel, kissé kozmetikázottan számol be a viselt dolgairól. Lehet, hogy nem is tartozik minden másra. De legalább önmagával szemben legyen őszinte!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma megszaporodhatnak a szokatlan dolgok, a váratlan fordulatok az életében. Ezért jól teszi, ha már jókor reggel felkészül lelkileg a lehetségesre. No meg a lehetetlenre is. A meglepetés néha akkor is jó, ha elsőre nem úgy gondolná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma szembesülhet egy problémával, aminek a megoldása nagyban múlik azon, mennyire őrizte meg testi, avagy lelki rugalmasságát. A szellemi frissességét is próbára tehetik ma. Ha vetélkedőre megy, biztos a győzelem!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A mai napon használja az emberi kapcsolatait arra, hogy közelítsen egymáshoz ellenségeket, vagy ellentétes véleményeket. Ön ugyanis látja mindegyikben a jót is. Csak ön által születhet meg közöttük a harmónia. Ami mindenkinek jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Régóta elhúzódó egészségügyi gondjain lesz módja ma segíteni. Végre találkozhat a megfelelő orvossal, aki jó tanácsokkal látja el. Ha ön nem is beteg, akkor is kaphat ötleteket, akár úgy is, hogy fél füllel hall valamit valahol...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érezheti, hogy valaki a környezetében visszaél az ön nagylelkűségével. Ne ítéljen azonban túl elhamarkodottan. Lehet, hogy az illető viselkedésmódja az, ami önt irritálja, nem pedig a tetteinek a következményei.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne fojtsa ma magába az örömét! Ossza meg másokkal is az érzelmeit, ha valami jó történt önnel! Azzal sem szabad törődnie, hogyha esetleg irigységet vél felfedezni mások szemében. Lesz olyan is, aki őszintén örül a sikereinek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Küszöbön a szerelem, s ezért ma egész nap feldobott hangulatban lehet. Az öröme jót tesz a munkateljesítményének is. Érdekes módon önt nem álmodozóvá, hanem fokozottan aktívvá varázsolja ez a tündéri érzelem. Alkotni akar valamit

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hosszú szabadság után nehéz önnek visszarázódnia a munkájába. A sötét, komor idő is jobban megviselheti, mint másokat. Szüksége van a fényre, az örömre. Gyújtson kis illatgyertyát, menjen szoláriumba, keresse a fényt, ahogy lehet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kiemelkedő intelligenciájának hála, ma könnyedén megold egy konfliktushelyzetet, amibe másnak talán beletörött volna a bicskája. Szerencsére, önnél a megoldás kulcsa. Lesz valaki, aki különösen hálás lesz majd ezért.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Fontos dologban kellene döntést hoznia, de még nincs minden információ a birtokában ahhoz, hogy ezt valóban meg is tehesse. Inkább aludjon rá egyet, nehogy a végén úgy érezze, hogy elhamarkodottságával mindent elrontott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy váratlan esemény boríthatja fel a napi programját. Önnek nehezére esik ugyan az alkalmazkodás, de mégis a legkönnyebben teszi meg. Nem elvtelenség nem ragaszkodni ahhoz, ami úgyis lehetetlen. Értesse meg ezt másokkal is!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: